ROLSTOEL NIEUW PAGINA 1

Pagina:.  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10
SCOOTMOBIEL ROLSTOEL ROLLATOR PENDEL AANHANGER STAOP STOEL ACCESSOIRES
 
Rolstoelen  Easy Kids G3 Rolstoel NIEUW
ZELFBEWEGER  Keurmerk: CE
BESTEL CODE : RS.N.MW KIDS 814180 RXT
Hierbij stellen wij u onze nieuwe Easy Kids rolstoel voor, een mooie en oersterke kids ZVB die voorzien is zoals u gewend bent van ons . Deze Kids rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard lichtgewicht comfort beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto. In hoogte verstelbare duwbuizen om de begeleider te ontlasten tijdens het duwen van de rolstoel.
Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten.
Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden.
Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 80 kg.
Zitting 36 x 38 cm.  Breedte Rolstoel 54.cm
Hoogte Rolstoel 82.cm  Zitting Diepte 36.cm
Zitting Breedte 38.cm  Gebruikers gewicht 80.kg
Gewicht Rolstoel 20.kg  Kleur Geel
Comfortbeensteunen
Verzend Kosten 15.=
Bestellen via mail of onze Webshop
PRIJS 439.= Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.MW 814180 KIDS RXT
Easy Wheelchair KIDS Rolstoel NIEUW
ZELFBEWEGER Keurmerk: CE
BESTEL CODE : RS.N.TG.KIDS 814180 RT
Hierbij stellen wij u onze nieuwe Easy Kids rolstoel voor, een mooie en oersterke kids ZVB die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze Kids rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto.
Met comfort beensteunen.
Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten. Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden.
Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 83 kg.
Zitting 35 x 38 cm.  Breedte Rolstoel 59.cm
Hoogte Rolstoel 89.cm  Zitting Diepte 35.cm
Zitting Breedte 38.cm  Zithoogte 47.cm
Gebruikers gewicht 83.kg  Gewicht Rolstoel 20.kg
Kleur Blauw/Zwart  Comfort beensteunen
Verzend Kosten 15.=  Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.TG 814180 KIDS
Bestellen via mail of onze Webshop
PRIJS 329.=Bestel via mail of onze Webshop
Easy Wheelchair COMFORT KIDS Rolstoel
ZELFBEWEGER  Keurmerk: CE/TUV
BESTEL CODE : RS.N.TG.KIDS 814173 RT
Hierbij stellen wij u onze nieuwe Easy Wheelchair Comfort Kids rolstoel voor, een mooie en oersterke kids ZVB die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze Kids rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto.
Met comfortbeensteunen. Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten. Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden. Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 114 kg. Zitting 35 x 38 cm.   Breedte Rolstoel 59.cm Hoogte Rolstoel 87.cm  Zitting Diepte 40.cm Zitting Breedte 45.cm   Zithoogte 47.cm  Gebruikers gewicht 114.kg   Gewicht Rolstoel 22.kg  Kleur Blauw skai /Zwart Comfort-beensteunen  Verzend Kosten 15.=  Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.TG KIDS 814173
Bestellen via mail of onze Webshop
PRIJS 349.=Bestel via mail of onze Webshop
Hierbij stellen wij u onze nieuwe CASA MOVE SR MAXI rolstoel voor, een mooie en oersterke die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto.
Met comfort beensteunen.

Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten. Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden. Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 150 kg.  Zitting 42 x 52 cm.  Breedte Rolstoel 59.cm  Hoogte Rolstoel 87.cm  Zitting Diepte 42.cm  Zitting Breedte 52.cm  Zithoogte 50.cm
Opvouwbaar Gebruikers gewicht 150.kg
Gewicht Rolstoel 22.kg Kleur Blauw
Comfortbeensteunen  Verzend Kosten 15.=
Bestellen via mail of onze Webshop
Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.MW.DAYS 16349

PRIJS 366.=  Bestel via mail of onze Webshop
LICHTGEWICHT ROLSTOEL NIEUW  ESCAPE
ZELFBEWEGER Keurmerk: CE
Hierbij stellen wij u onze nieuwe ESCAPE SE Lichtgewicht rolstoel voor, een mooie en oersterke die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto.  Met comfortbeen steunen.
Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten.

Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden. Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 115 kg. Zitting 42 x 46 cm.  Breedte Rolstoel 70.cm Hoogte Rolstoel 98.cm  Zitting Diepte 42.cm Zitting Breedte 46.cm  Zithoogte 50.cm Opvouwbaar Gebruikers gewicht 115.kg Gewicht Rolstoel 17.kg  Kleur ZILVER
Comfortbeensteunen Rugleuning inklapbaar voor transport Verzend Kosten 15.=
Bestellen via mail of onze Webshop
Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.MW.DAYS.388S
PRIJS 458= Bestel via mail of onze Webshop
ZELFBEWEGER STANDAARD NIEUW
ZELFBEWEGER Keurmerk: CE
BESTEL CODE : RS.N.MW.DAYS 218-23S
Hierbij stellen wij u onze nieuwe Zelfbeweger Standaard rolstoel voor, een mooie en oersterke die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto.  Met comfortbeensteunen.

Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten.  Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden.  Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 115 kg.
Zitting 42 x 45 cm.  Breedte Rolstoel 63.cm
Hoogte Rolstoel 91.cm  Zitting Diepte 40.cm
Zitting Breedte 45.cm  Zithoogte 51.cm
Opvouwbaar Gebruikers gewicht 115.kg
Gewicht Rolstoel 22.kg  Kleur Blauw
Comfortbeensteunen  Verzend Kosten 15.=
Bestellen via mail of onze Webshop
Bestel Code : RS.N.MW.DAYS 218-23S
Levering circa 4 dagen
PRIJS  319.=Bestellen via mail of onz Webshop
DUWWAGEN ESCAPE TR STANDAARD LICHTGEWICHT NIEUW Keurmerk: CE
BESTEL CODE : RS.N.MW.DAYS 358R-TR
Hierbij stellen wij u onze nieuwe Duwwagen Standaard rolstoel voor, een mooie en oersterke die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto. Met comfort beensteunen.

Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten.  Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden.  Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 115 kg. Zitting 42 x 46 cm.  Breedte Rolstoel 63.cm Hoogte Rolstoel 91.cm  Zitting Diepte 42.cm Zitting Breedte 46.cm  Zithoogte 53.cm
Opvouwbaar Gebruikers gewicht 115.kg
Gewicht Rolstoel 19.kg  Kleur ROOD
Comfortbeensteunen  Verzend Kosten 15.=
Bestellen via mail of onze Webshop
Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.MW.DAYS 358R-TR
PRIJS 389= Bestel via mail of onze Webshop
CASA MOVE LR MAXI LICHTGEWICHT NIEUW
ZELFBEWEGER Keurmerk: CE
BESTEL CODE : RS.N.MW.DAYS 14366
Hierbij stellen wij u onze nieuwe CASA MOVE LR MAXI rolstoel voor, een mooie en oersterke die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto.  Met comfort beensteunen.

Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten.  Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden.  Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 150 kg.
Zitting 42 x 52 cm.  Breedte Rolstoel 59.cm
Hoogte Rolstoel 87.cm  Zitting Diepte 42/46.cm
Zitting Breedte 52.cm  Zithoogte 52/56.cm
Opvouwbaar Gebruikers gewicht 130.kg
Gewicht Rolstoel 17.kg  Kleur ZILVER
Comfortbeensteunen  Verzend Kosten 15.=
Bestellen via mail of onze Webshop
Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.MW.DAYS 14366

PRIJS 559.=  Bestellen via mail of  Webshop
CASA MOVE SR NIEUW ZELFBEWEGER
Keurmerk: CE
BESTEL CODE : RS.N.MW.DAYS 16346
Hierbij stellen wij u onze nieuwe CASA MOVE SR rolstoel voor, een mooie en oersterke die voorzien is van alle gemakken zoals u gewend bent van ons . Deze rolstoel is van alle gemakken voorzien die u als gebruiker nodig zou kunnen hebben zoals, standaard beensteunen met een super oerdegelijke vergrendeling om snel de beensteunen te openen of af te haken voor het vervoeren in een auto.  Met comfortbeensteunen.

Uitgevoerd met opklapbare armdesk zijschotten, die het maken van een transfer veel makkelijker maken en de gebruiker korter aan eettafel of bureau te laten zitten.  Zeer deugdelijk remsysteem voor de veiligheid met in en uitstappen van de gebruiker en voorzien van volle rubberen banden.  Makkelijk op te vouwen voor vervoer of berging en een gebruikersgewicht van 150 kg.
Zitting 42 x 48 cm.  Breedte Rolstoel 59.cm
Hoogte Rolstoel 87.cm  Zitting Diepte 42.cm
Zitting Breedte 48.cm  Zithoogte 50.cm
Opvouwbaar Gebruikers gewicht 120.kg
Gewicht Rolstoel 22.kg  Kleur BLAUW
Comfort beensteunen Verzend Kosten 15.=
Bestellen via mail of onze Webshop
Levering circa 4 dagen
Bestel Code : RS.N.MW.DAYS 16346
PRIJS 329=  Bestellen via mail of  Webshop
Bestelcode RS.N VM 12042
Beschrijving
De rolstoelen van de scootmobielshop zijn het resultaat van jarenlange studies en ervaringen. Bij deontwikkeling werd erg veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en een gemakkelijk onderhoud. De levensduur van het product hangt in sterke mate af van de zorg waarmee u de rolstoel behandelt

TECHNISCHE GEGEVENS
Wanneer andere voetsteunen/hoofdsteunen of andere toebehoren worden gebruikt, heeft dit
vanzelfsprekend invloed op de maten.  Lengte (zonder beensteunen) 81 cm Lengte (met beensteunen) 106 cm Hoogte (met rugleuning) 92 cm Zitbreedte 42 cm  Totale breedte (afhankelijk van de zitbreedte) 56 cm 59 cm 61 cm 63 cm 65 cm 67 cm  Zitdiepte 42 cm  Zithoogte 52 cm
Hoogte rugleuning 42 cm  Hoogte armsteunen (zitting - steunkussen) 22 cm Hoogte armsteunen (grond - steunkussen) 72 cm Gew.(incl. armsteunen/voetsteunen) ca. 17 - 20 kg
Nominale belasting (breeklast) 120 kg
Bandendruk stuurwielen 2) max. 2,5 bar
Bandendruk aandrijfwielen/achterwielen 2) max. 3,5 bar  Max. stijging 3) 10,5 % / 6 Max. hoogte van de hindernis 6 cm Technische wijzigingen voorbehouden. Meettolerantie +/- 1,5 cm / kg
Bestellen via mail of onze Webshop
Prijs 429.=
  Bestellen via mail of  Webshop

 

 

Pagina:.  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10